2012-11-11 00:52:28• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Szűz -Ma kényeztesd magad!

Napi horoszkóp november 11-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma is a Mérleg jegyében álló Hold hat rád, és arra indít, hogy találkozz azzal az emberrel, aki a legközelebb áll a szívedhez. Délután a mennyekben járhatsz: Vénusz, Mars, Jupiter, Merkúr és a Hold mind melletted állnak, valamennyien átölelnek, és megajándékoznak szeretetükkel. Ha szingli vagy, semmiképpen ne maradj otthon! Olyan helyre menj, ahol minél több emberrel találkozhatsz. Próbáld ki, milyen az, amikor ennyi jó csillag kísér el. Higgy benne, hogy nem fogsz egyedül hazamenni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold ma is a Mérleg jegyében áll, és megédesíti neked ezt a napot. Voltak már jó napjaid ezen a héten, de ez lesz a legjobb. Kedvedre van séta közben beszélgetni valakivel. Igen élvezed ezeket az órákat. Este közel van Vénusz – és vele a szerelem is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma is szép napod lesz. Boldog vagy. Jupiter, Vénusz és a Hold gondoskodnak rólad, érezheted azt, ami neked is olyan jót tesz, mint mindenki másnak: a szerelmet. Mély megelégedettséget érzel, bókokat kapsz. Este a Hold és Vénusz hatnak, és ismét pozitív visszajelzést kapsz.

Napi horoszkóp - rák

Rák

A mai napon is a Mérleg jegyében álló Holddal találkozol. Ez alatt a Hold alatt a legszebb dolog, ha otthon helyezed magad kényelembe. Ehhez tartozik egy kellemes hangulat, egy őszi virágcsokor a nappaliban, kedvenc zenéd a CD-lejátszóban, valami finom étel, utána pedig csak álmodozz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22

A mai napon is a Mérleg jegyében áll a Hold, és harmonikus hangulatot terjeszt. Most csodálatos lenne kedveseddel, családoddal vagy barátaiddal közösen programot csinálni, például kimenni a természetbe és ünnepelni az őszt. Este készülj fel a következő hétre. Ezzel hamar és jól el tudsz készülni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Mára tervezz magadnak kényeztető programot! Töltekezz meg fénnyel, örülj – ez a legjobb recept a rossz hangulat ellen. Semmi esetre se erőltesd meg magad semmivel, hanem kíméld magad, nyugalommal töltődj fel, ne találkozz túl sok emberrel, töltsd az időt lehetőleg kint a természetben, a csendben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Hold ma is a te jegyedből nevet rád. Mi is sikerülhetne rosszul? Az idő csak úgy repül. Ha pedig még egy kirándulásra is elmész, csak tovább fokozod vele boldogságodat. Délután a Hold és Vénusz találkoznak a te jegyedben. Egyértelműbb jele nem is lehetne a szerelemnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Hold ma sok közelséget teremt. Ezt abból veszed észre, hogy mások keresik veled a kapcsolatot: olyan vagy számukra, mint egy mágnes. Ez különösen akkor érvényes, ha pont ma van a születésnapod. De ha nem is ez a helyzet, akkor is nagy erő sugárzik belőled. Ez a Nap ereje, ami belőled árad.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ez a legjobb napod! Vénusz, Merkúr,Mars és Jupiter fantasztikus helyzetben állnak. Most kisebb csodák is megtörténhetnek. Lehet, hogy új ismeretségre teszel szert, az is előfordulhat, hogy kapsz egy jó tippet, ami megkönnyíti mindennapjaidat, és valamit pozitív irányban változtat az életeden.

 

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold vasárnap is a Mérleg jegyében marad. Ez azt jelenti, hogy ma sincs igazi vasárnap, legalábbis nem olyan, amikor az ágyban tudnál lustálkodni. Ehhez túlságosan is motivált vagy, hogy némely dolgoknak utánajárj. Ha délután elmész otthonról, kellemes találkozásokra számíthatsz.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A vasárnap is a Mérleg jegyében álló Hold alatt, és ezzel harmóniában, békében telik el. Talán már egész héten vágytál arra, hogy a közelében legyél valakinek, akit kedvelsz és aki szintén kedvel téged. Ma olyan erős lesz ez az érzés, hogy engedned kell neki. Rajta hát, fogd a telefont, hívd fel őt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Amikor ma reggel felébredsz, kicsit úgy érzed magad, mint egy gyerek, aki anyjának karjaiból tekint elébe a napnak. Vidd magaddal egész napra ezt az érzést. Ajándékozz minden percet a Holdnak – és magadnak, a Hold gyermekének. Az estét meghitt együttlétben töltheted kedveseddel.

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: